Verblijfskosten
De verblijfskosten buiten de vakantieperiodes om zijn 15,00 euro per dag.
Bij dagopvang kunt u uw hond brengen voor 10:00 en vanaf 17:00 zit uw hond weer klaar om opgehaald te worden. Andere tijden in overleg.

Omdat uw hond de beste voeding verdiend voeren wij brokken van het merk Jarco. Dit is een 100% natuurlijke persbrok. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de eigen voeding van uw hond mee te nemen. Vers vlees behoort niet tot de mogelijkheid.

Als u uw hond fris gewassen mee naar huis wilt nemen kunnen wij uw hond voor u wassen.
Kijk voor de informatie en prijzen op de pagina dogwash

"We kunnen ons geen beter opvang adres wensen"

Familie Tekelenburg

Vakantie tarieven 2023
De volgende vakantie periodes zijn 17,50 per dag incl. de haal- en brengdag.

Voorjaarsvakantie Paasweekend Meivakantie Pinkster weekend Zomervakantie Herfstvakantie Kerstvakantie
24 febr. t/m 6 maart 7 april t/m 11 april 27 april t/m 8 mei 26 mei t/m 30 mei 3 juli t/m 17 september 13 okt. t/m 23 okt. 22 dec. t/m 8 jan.
Wij zijn de gehele zomervakantie (week 27 t/m 37) op zondag, dinsdag en donderdag gesloten voor halen en brengen, dit met uitzondering voor de struktureel wekelijks komende dag hondjes.
In de zomervakantie worden er geen ongecastereerde reuen toegelaten.
Het halen en brengen van de honden in vakantie's kan uitsluitend voor 10.00 uur van maandag t/m zaterdag.

Annulering
Voor de zomervakantie, en dat is van week 27 t/m 37, rekenen wij bij annulering voor het verblijf van uw hond 25,00 euro administratie kosten. Een maand voor het geplande verblijf van uw hond kan er in de zomervakantie kosteloos worden geannuleerd.
Mocht u tijdens het verblijf van uw hond eerder terug komen dan afgesproken dan krijgt u het resterende bedrag niet terug.