Binnen- en buitenverblijf
De honden beschikken over een grote speelweide met aangrenzend het binnenverblijf. Ze verblijven niet in kennels maar leven als roedel met elkaar.

Voeding
Omdat uw hond de beste voeding verdiend voeren wij brokken van het merk Jarco. Dit is een 100% natuurlijke persbrok. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de eigen voeding van uw hond mee te nemen.
Zie voor verdere prijzen de pagina prijzen.

Inentingen
U dient u hond minimaal 2 weken voor verblijf van Beagle Valley ingeënt te hebben. De cocktail enting en enting tegen kennelhoest zijn verplicht. Wij vragen u vriendelijk om het paspoort van u hond mee te nemen.

"Inmiddels komt onze Jacco alweer ruim 5 jaar bij Hetty. Wij willen nooit meer anders. Wij vakantie, Jacco vakantie."

Martine van de Kroef
Medicatie
In geval uw hond medicatie nodig heeft is dat uiteraard geen bezwaar. Wij zorgen graag voor uw hond en geven hem wat hij nodig heeft. Op deze manier wordt het verblijf zowel voor u als baasje als voor de hond, een aangenaam verblijf. Wel ontvangen wij graag uitgebreide informatie over de toediening indien dit van toepassing is.

Eigen risico's
U hond verblijft altijd op eigen risico van de eigenaar. Gemaakte dierenartskosten zijn voor rekening van de eigenaar van de desbetreffende hond.
Voor een bezoek aan de dierenarts zullen wij 25,00 euro in rekening brengen voor de gemaakte reiskosten.

Reservering
Omdat het tijdens de vakanties regelmatig druk is willen wij u vragen om tijdig te reserveren. Het zou jammer zijn als uw hond niet op Beagle Valley zou kunnen logeren omdat er geen plaats is. Reserveren kan al ruim van te voren. U kunt het contactformulier gebruiken voor een reserveringsaanvraag.